Anouk Mertens

Voorzitter/Docent

Anouk startte met dansen als ze acht jaar oud was. Wanneer Dance-Revolution werd opgericht in 2005, was zij één van de eerste leden. Op vijftienjarige leeftijd maakte ze van het dansen meer dan een hobby en begon ze met lesgeven, wat haar passie bleek te worden.  

 

In 2010 begon Anouk met lesgeven bij Dance-Revolution en volgde ze met succes de opleiding tot Initiator Actuele Dans. Naast docente op verscheidene danskampen bij de Sportdienst Destelbergen, deed ze heel wat opdrachten voor Sportwerk Vlaanderen en de Stichting Vlaamse Schoolsport.

 

Ze start dit jaar met haar elfde jaar als docente bij Dance-Revolution en geeft opnieuw danslessen aan Adults 2, waar danstechniek, fun en ontspanning centraal staan. Naast het lesgeven danste ze jarenlang mee in Young Adults 3 en het DCDR-team, waarmee ze deelnam aan verschillende dansopdrachten en wedstrijden. Anouk volgt regelmatig workshops om zich bij te scholen in diverse dansstijlen en naast dansdocente is ze reeds enkele jaren lid van het bestuur.