Laura Van Lakwijk

Docent

Dit is Laura van Lakwijk. Als klein meisje was ze al helemaal gek van tutu’s en ballerina’s, haar danscarrière begon dan ook met ballet. Om praktische redenen kon ze jammer genoeg niet blijven ballet dansen en beoefende ze ondertussen ook nog andere sporten. Maar de dansdroom werd echter nooit helemaal begraven en op 16-jarige leeftijd pikte ze de draad weer op met lessen Jazzdance. Sindsdien is haar passie voor dans nooit meer verdwenen.

 

Wanneer ze als student op kot ging in Gent wilde ze absoluut haar passie voor dans kunnen verder zetten en zo kwam ze uit bij Dansschool Dance-Revolution. Hier ontdekte ze dat Urban Dance helemaal haar ding was. Ondertussen danst Laura reeds 9 jaar bij Dance-Revolution bij Young Adults 3 en demogroep DCDR. Met DCDR kreeg ze ook reeds de kans om deel te nemen aan verschillende wedstrijden en optredens.

 

In het dagelijks leven is Laura leerkracht grafische communicatie en media. Dezelfde creativiteit die ze nodig heeft in haar job, wil ze nu ook graag gebruiken bij het geven van danslessen. Met een lerarendiploma en veel danservaring op zak is het vanaf september 2017 tijd voor een nieuwe dansuitdaging en zal ze lesgeven aan de groep Teens 1.