Wedstrijden

DCDR-nieuws

Komende events:      02/04/2018: Wedstrijd Danssport Vlaanderen Show 4 Maldegem 08/04/2018: Organisatie Wedstrijd Danssport Vlaanderen Destelbergen 22/04/2018: Vlaams Kampioenschap Danssport Vlaanderen Street Oud… Lees meer


Wij bieden demoteams aan voor kinderen en jongeren.

 

De bedoeling is om met deze kids en jongvolwassenen iets meer te bereiken en ook iets meer te vragen (meer interactief meewerken) dan mogelijk is in de gewone lessen. Ze worden dan ook intensief klaargestoomd om deel te nemen aan optredens en/of wedstrijden en zodoende een soort uithangbord van onze club te vormen. Zo traden de jongeren reeds op tijdens de Gentse Feesten, Urban Dance Festival, op de Kouter tijdens Gent-Sportief, enz. De DCDR-teams behaalden ook al meerdere ereplaatsen op de nationale wedstrijden van Danssport Vlaanderen.

 

Ben je gemotiveerd en wil je iets meer leren? Kom dan zeker auditie doen! Hiervoor dien je je eerst in te schrijven via de rubriek ‘Inschrijven’.

 

Praktische info:

  • *NIEUW* DCDR Kids: 8-10 jaar krijgt les op woensdag 13.00u-14.00u in Sportcentrum Bateas
  • DCDR Junior: 11-15 jaar krijgt les op woensdag van 14.00u-15.30u in Sportcentrum Bateas
  • DCDR Teens: 16-18 jaar krijgt les op woensdag van 16.30u-18.00u in Sportcentrum Bateas
  • DCDR: 18+ krijgt les op dinsdag van 19.30u-21.30u in Sportcentrum Bateas.

 

De auditie voor DCDR Kids, DCDR Junior en DCDR Teens is op woensdag 13 september. De auditie voor DCDR is op dinsdag 19 september. De audities gaan door tijdens de gewone lesuren.

! Er is een extra auditie voor DCDR Kids op woensdag 10 januari 2018 !

 

Er wordt vooral gelet op uitstraling! Verder komen evt. ook nog coördinatieoefeningen en improvisatie aan bod maar hiervoor dien je niks voor te bereiden.

 

OPGELET: niet iedereen die deelneemt aan de audities zal geselecteerd worden. Toch is het op zich al een prestatie/ervaring om hieraan deel te nemen dus wees niet getreurd wanneer je er niet bij bent, maar wees trots op je durf en inzet die je getoond hebt.