Wedstrijden

DCDR-nieuws

Lees meer


Wij bieden demoteams aan voor kinderen en jongeren.   De bedoeling is om met deze kids en jongvolwassenen iets meer te bereiken en ook iets meer te vragen (meer interactief meewerken) dan mogelijk is in de gewone lessen. Ze worden dan ook intensief klaargestoomd om deel te nemen aan optredens en/of wedstrijden (Streetdance) en zodoende een soort uithangbord van onze club te vormen. Zo traden de jongeren reeds op tijdens de Gentse Feesten, Urban Dance Festival, op de Kouter tijdens Gent-Sportief, enz. De DCDR-teams behaalden ook al meerdere ereplaatsen op de nationale wedstrijden van Danssport Vlaanderen.   Ben je gemotiveerd en wil je iets meer leren? Kom dan zeker auditie doen! Hiervoor dien je je eerst in te schrijven via de rubriek ‘Inschrijven’. Duid de auditie aan via Activiteiten in Ledenbeheer!

Praktische info:

  • DCDR: 14+ krijgt les op dinsdag van 19u-21u in Pius X.

De audities vinden plaats op dinsdag 28 juni 2022 (18u-20u) of zaterdag 3 september (18u-20u) in Bergenmeers. Er wordt vooral gelet op uitstraling! Verder komen evt. ook nog coördinatieoefeningen en improvisatie aan bod maar hiervoor dien je niks voor te bereiden.  

OPGELET: niet iedereen die deelneemt aan de audities zal geselecteerd worden. Toch is het op zich al een prestatie/ervaring om hieraan deel te nemen dus wees niet getreurd wanneer je er niet bij bent, maar wees trots op je durf en inzet die je getoond hebt.

OPGELET: wie deelneemt aan de DCDR-teams dient aanvullend een extra groep binnen de dansschool te volgen.

OPGELET: wie deelneemt aan de DCDR-teams dient verplicht de bijscholingen Dance-Revolution in the Mixx te volgen (inbegrepen in de prijs). Data van deze trainingen en bijscholingen worden doorgegeven tijdens het informatiemoment.