Wedstrijden

DCDR-nieuws

Lees meer


Wij bieden demoteams aan voor kinderen en jongeren.   De bedoeling is om met deze kids en jongvolwassenen iets meer te bereiken en ook iets meer te vragen (meer interactief meewerken) dan mogelijk is in de gewone lessen. Ze worden dan ook intensief klaargestoomd om deel te nemen aan optredens en/of wedstrijden (Streetdance) en zodoende een soort uithangbord van onze club te vormen. Zo traden de jongeren reeds op tijdens de Gentse Feesten, Urban Dance Festival, op de Kouter tijdens Gent-Sportief, enz. De DCDR-teams behaalden ook al meerdere ereplaatsen op de nationale wedstrijden van Danssport Vlaanderen.   Ben je gemotiveerd en wil je iets meer leren? Kom dan zeker auditie doen! Hiervoor dien je je eerst in te schrijven via de rubriek ‘Inschrijven’. Duid de auditie aan via Activiteiten in Ledenbeheer!

Praktische info:

  • DCDR Junioren: 12-16 jaar, krijgt les op woensdag 18u-20u in Bergenmeers.
  • DCDR Adults: 17+ of reeds DCDR-ervaring, krijgt les op dinsdag 20u-21u30 en woensdag 20u-21u in Wonderwijs.

De audities vinden plaats op:

  • 26/06 in de Polyzaal in Sporthal Bergenmeers: 17u30-19u JUNIOREN (12-16 jaar) en 19u-21u ADULTS (17+ of reeds ervaring bij DCDR).
  • 01/09 in de Danszaal in Sporthal Bergenmeers: 7u30-19u JUNIOREN (12-16 jaar) en 19u-21u ADULTS (17+ of reeds ervaring bij DCDR).

OPGELET: Niet iedereen die deelneemt aan de audities zal geselecteerd worden. Toch is het op zich al een prestatie/ervaring om hieraan deel te nemen dus wees niet getreurd wanneer je er niet bij bent, maar wees trots op je durf en inzet die je getoond hebt.

OPGELET: Wie deelneemt aan DCDR Junioren dient aanvullend een extra groep binnen de dansschool te volgen.

OPGELET: Wie deelneemt aan de DCDR-teams dient verplicht de bijscholingen Dance-Revolution in the Mixx te volgen (inbegrepen in de prijs). Data van deze trainingen en bijscholingen worden doorgegeven tijdens het informatiemoment.