Tarieven

De lessen worden gegeven door gediplomeerde en/of ervaren leraren (zie ook Team). Het lesgeld kan u jaarlijks betalen of per half jaar. Het lesgeld is inclusief verzekering. Kijk onderaan na welke kortingen u kan genieten. De inschrijving wordt betaald via overschrijving op het rekeningnummer BE24 1430 9226 0138 met vermelding “NAAM VOORNAAM, groep”. De inschrijving is pas definitief van zodra wij uw lidgeld ontvangen hebben.

Kortingen

  • Vanaf het 3e lid van eenzelfde gezin dat zich inschrijft, krijgt u eenmalig €25 korting. Dit kan enkel bij betaling voor een volledig jaar en kan niet gecumuleerd worden met andere toegekende kortingen.
  • Ziekenfondsen geven bijkomende kortingen tot €30. Informeer bij uw ziekenfonds.
  • Terugbetaling is nooit mogelijk. Enkel bij ziekte of kwetsuur en met staving van doktersattest kunnen wij een terugbetaling voorzien. Er wordt evenwel een administratieve kost van €15 aangerekend. 

 

In deze prijs zit inbegrepen:

  • De danslessen gegeven door gediplomeerde en/of ervaren lesgevers
  • Aansluiting bij Danssport Vlaanderen. Onze leden zijn automatisch verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid tijdens de dansactiviteit en lichamelijke ongevallen tijdens de dansactiviteit en tijdens de reisweg heen en terug. Ook ontvangen ze het tijdschriftje ‘Just4You’ of Swing. Daarnaast is er mogelijkheid tot deelname aan wedstrijden ingericht door Danssport Vlaanderen.
  • Onze leden krijgen tevens kortingen bij verschillende workshops en dansvoorstellingen.