Groepen

Mini’s, Kiddies & Kids

Voor onze allerkleinsten, de Mini’s (2e en 3e kleuterklas), bieden wij op zaterdag danslessen aan te Bateas en op woensdag te Laarne. In de danslessen voor Mini’s wordt er geen onderscheid gemaakt in niveau of leeftijd. In deze lessen leren de Mini’s aan de hand van toffe thema’s hun eerste danspasjes:

 • Op zaterdag krijgt Mini’s dansles van 10u tot 11u te Bateas.
 • Op woensdag krijgt Mini’s Laarne dansles van 14u tot 15u te Laarne.

Voor de Kiddies, kinderen uit het 1e en 2e leerjaar, hebben wij twee mogelijkheden:

 • Op zaterdag krijgt Kiddies dansles van 9u tot 10u te Bateas. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Kiddies Laarne les van 11u tot 12u te Laarne. In deze lessen bieden wij de basispassen en techniek aan en krijgen de dansers een gemiddelde choreografie aangeleerd.

Voor de Kids, kinderen tussen het 3e en het 5e leerjaar, hebben wij vijf mogelijkheden:

 • Op woensdag krijgt Kids 1 dansles van 17u tot 18u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Kids 2 dansles van 13u30 tot 15u te Bateas. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op maandag krijgt Kids 3 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Kids Laarne dansles van 12u tot 13u te Laarne. Er wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.

Teens, Young Adults, Adults

Voor de Teens, jongeren van het 6e leerjaar tot het 2e middelbaar, hebben wij vier mogelijkheden:

 • !VOLZET! Op dinsdag krijgt Teens 1 dansles van 18u tot 19u30 te Bateas. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op woensdag krijgt Teens 2 dansles van 18u30 tot 20u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op vrijdag krijgt Teens 3 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Teens Laarne dansles van 13u tot 14u te Laarne. In deze lessen wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.

Voor de Young Adults, jongeren vanaf 14 jaar, bieden wij vier mogelijkheden aan. Enkele lessen staan ook open voor 20+:

 • !VOLZET! Op zaterdag krijgt Young Adults 1 dansles van 12u tot 13u30 te Bateas. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op donderdag krijgt Young Adults 2 dansles van 18u30 tot 20u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op donderdag krijgt Young Adults 3 dansles van 20u tot 21u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald. Deze lessen staan ook open voor 20+!
 • Op zaterdag krijgt Young Adults Laarne dansles van 14u tot 15u te Laarne. In deze lessen wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald. Deze lessen staan ook open voor 20+!

Voor de Adults, volwassenen vanaf 20 jaar, bieden wij drie mogelijkheden aan. In deze lessen wordt gewerkt aan conditie aan de hand van danschoreografieën:

 • Op vrijdag krijgt Adults 1 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op maandag krijgt Adults 2 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • !NIEUW! Op donderdag krijgt Fun Class Adults dansles van 20u tot 21u te Bateas. Deze groep richt zich naar volwassenen die een stevige en opbouwende dans-workout willen volgen met hiphop-invloeden.

DCDR-Teams

Onze DCDR-teams (Dance Crew Dance-Revolution) nemen deel aan wedstrijden en optredens. Voor meer informatie kan u terecht bij ‘Wedstrijden‘.

Musical, Fusion, Advanced Class & Hiphop-Breakdance Boys

Wij bieden ook enkele danslessen aan waar wij een specifieke dansstijl doceren:   

 • Musical Dance krijgt dansles op woensdag van 18u tot 19u te Bateas en is toegankelijk voor leden vanaf 11 jaar, niveau 3. In deze lessen wordt gedanst op muziek uit films en musicals. Techniek en passen zijn belangrijk alsook expressie, inleving en emotie. Er wordt gewerkt aan choreografieën waarmee de dansers het publiek een bepaald gevoel willen geven. De lessen verlopen iedere week in een thema, al dan niet met het gebruik van attributen of decor. 
 • Fusion krijgt dansles op woensdag van 19u tot 20u te Bateas en is toegankelijk voor leden vanaf 12 jaar, niveau 3. Deze les bestaat voornamelijk uit streetdance en invloeden vanuit moderne dans. Op deze manier worden twee totaal verschillende stijlen gecombineerd binnen eenzelfde choreografie.
 • Hiphop-Breakdance Boys krijgt dansles op woensdag van 17u tot 18u te Bateas en is toegankelijk voor leden vanaf 9 jaar, niveau 1. In deze lessen worden enkel jongens toegelaten en wordt de basis streetdance en breakdance gedoceerd. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en er is individuele aandacht voor basis en techniek. Ook dansers met een hoger niveau zijn hier zeker welkom!
 • !NIEUW! Advanced Class 1. Op donderdag krijgt Advanced Class 1 dansles van 18u30 tot 20u te Bateas. Deze groep richt zich naar dansers 11-17 jaar met reeds enkele jaren (wedstrijd)ervaring. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. De groep richt zich naar dansers die zich qua niveau bevinden tussen Teens 3 en Young Adults 3.
 • !NIEUW! Advanced Class 2. Op maandag krijgt Advanced Class 2 dansles van 20u tot 21u te Bateas. Deze groep richt zich naar 17+ dansers met reeds enkele jaren (wedstrijd)ervaring. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. 

Uurrooster