Aanbod

Uurrooster

Mini’s, Kiddies & Kids

Voor onze allerkleinsten, de Mini’s (1e, 2e en 3e kleuterklas), bieden wij op zaterdag danslessen aan te Bateas. In de danslessen voor Mini’s wordt een onderscheid gemaakt naar leeftijd. In deze lessen leren de Mini’s aan de hand van toffe thema’s hun eerste danspasjes:

 • !NIEUW! Op zaterdag krijgt Mini’s 1 (1e – 2e kleuterklas) dansles van 9u tot 10t te Bateas. 
 • Op zaterdag krijgt Mini’s 2 (2e – 3e kleuterklas) dansles van 10u tot 11u te Bateas.

Voor de Kiddies, kinderen uit het 1e en 2e leerjaar, hebben wij lessen te Bateas. In de danslessen Kiddies wordt er geen onderscheid gemaakt in niveau:

 • Op zaterdag krijgt Kiddies dansles van 11u tot 12u te Bateas. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.

Voor de Kids, kinderen tussen het 3e en het 5e leerjaar, hebben wij vijf mogelijkheden:

 • Op woensdag krijgt Kids 1 dansles van 17u tot 18u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op maandag krijgt Kids 2 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Kids 3 dansles van 13u30 tot 15u te Bateas. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Kids 1 Laarne dansles van 12u tot 13u te Laarne. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Kids 2/Teens Laarne dansles van 13u tot 14u te Laarne (vanaf 5e leerjaar). In deze lessen wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.

Teens, Young Adults, Adults

Voor de Teens, jongeren van het 6e leerjaar tot het 2e middelbaar, hebben wij vier mogelijkheden:

 • Op woensdag krijgt Teens 1 dansles van 18u30 tot 20u te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek. 
 • Op maandag krijgt Teens 2 dansles van 18u tot 19u30 te Bateas. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op vrijdag krijgt Teens 3 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Kids 2/Teens Laarne dansles van 13u tot 14u te Laarne (vanaf 5e leerjaar). In deze lessen wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.

Voor de Young Adults, jongeren vanaf 14 jaar, bieden wij vier mogelijkheden aan. Enkele lessen staan ook open voor 20+:

 • Op maandag krijgt Young Adults 1 dansles van 19u30 tot 21u te Bateas. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Young Adults 2 dansles van 12u tot 13u30 te Bateas. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op woensdag krijgt Young Adults 3 dansles van 19u30 tot 21u te Bateas. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald. Deze lessen staan ook open voor 20+!
 • Op zaterdag krijgt Young Adults Laarne dansles van 14u tot 15u te Laarne. In deze lessen wordt geen onderscheid gemaakt naar niveau. Deze lessen staan ook open voor 20+!

Voor de Adults, volwassenen vanaf 20 jaar, bieden wij twee mogelijkheden aan. In deze lessen wordt gewerkt aan conditie aan de hand van danschoreografieën:

 • Op vrijdag krijgt Adults 1 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op maandag krijgt Adults 2 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.

DCDR-Team

Ons DCDR-team (Dance Crew Dance-Revolution) neemt deel aan wedstrijden en optredens. Voor meer informatie kan u terecht bij ‘Wedstrijden‘.

Breakdance, Advanced Class, Jazz, All Styles

Wij bieden ook enkele danslessen aan waar wij een specifieke dansstijl doceren:   

 • !NIEUW! Breakdance krijgt dansles op donderdag van 18u tot 19u te Bateas en is toegankelijk voor leden vanaf 9 jaar, niveau 1. In deze lessen wordt de basis streetdance en breakdance gedoceerd. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en er is individuele aandacht voor basis en techniek. Ook dansers met een hoger niveau zijn hier zeker welkom!
 • Advanced Class. Op donderdag krijgt Advanced Class dansles van 19u tot 20u te Bateas. Deze groep richt zich naar dansers 11-17 jaar met reeds enkele jaren (wedstrijd)ervaring. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. De groep richt zich naar dansers die zich qua niveau bevinden tussen Teens 3 en Young Adults 3.
 • Jazz. Op donderdag krijgt de groep Jazz (12+) dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen Jazz zal gefocust worden op jazztechniek en jazzchoreografie. 
 • !NIEUW! All Styles. Op donderdag krijgt de groep All Styles dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. Deze groep richt zich naar +18-jarige dansers met heel wat jaren (wedstrijd)ervaring en DCDR-dansers vanaf 16 jaar. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. In deze groep komen diverse stijlen aan bod zoals Hiphop Girly, Waacking, Urban en Ragga, gegeven door verschillende docenten.