Aanbod

Uurrooster

Mini’s, Kiddies & Kids

Voor onze allerkleinsten, de Mini’s (1e, 2e en 3e kleuterklas), bieden wij op zaterdag danslessen aan te Bergenmeers. In de danslessen voor Mini’s wordt een onderscheid gemaakt naar leeftijd. In deze lessen leren de Mini’s aan de hand van toffe thema’s hun eerste danspasjes:

 • Op zaterdag krijgt Mini’s 1 (1e – 2e kleuterklas) dansles van 9u tot 10u te Bergenmeers. 
 • Op zaterdag krijgt Mini’s 2 (2e – 3e kleuterklas) dansles van 10u tot 11u te Bergenmeers.

Voor de Kiddies, kinderen uit het 1e en 2e leerjaar, hebben wij lessen te Bergenmeers en Laarne. In de danslessen Kiddies wordt er geen onderscheid gemaakt in niveau:

 • Op zaterdag krijgt Kiddies dansles van 11u tot 12u te Bergenmeers. Er wordt aan een rustig tempo lesgegeven en er is individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Kids/Kiddies Laarne dansles van 12u tot 13u te Laarne. In deze lessen wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek. Ook Kids zijn welkom tijdens deze les.

Voor de Kids, kinderen tussen het 3e en het 5e leerjaar, hebben wij drie mogelijkheden:

 • Op donderdag krijgt Kids 1 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op maandag krijgt Kids 2 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt aan een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Kids/Kiddies Laarne dansles van 12u tot 13u te Laarne. In deze lessen wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek. Ook Kiddies zijn welkom tijdens deze les. 

Teens, Young Adults, Adults

Voor de Teens, jongeren van het 6e leerjaar tot het 2e middelbaar, hebben wij vier mogelijkheden:

 • Op vrijdag krijgt Teens 1 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek. 
 • Op maandag krijgt Teens 2 dansles van 18u tot 19u30 te Wonderwijs. In de lessen niveau 2 wordt aan een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Teens 3 dansles van 12u tot 13u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Teens Laarne dansles van 13u tot 14u te Laarne. In deze lessen wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek. 

Voor de Young Adults, jongeren vanaf 14 jaar, bieden wij vier mogelijkheden aan. Enkele lessen staan ook open voor 20+:

 • Op maandag krijgt Young Adults 1 dansles van 19u30 tot 21u te Wonderwijs. In de lessen niveau 1 wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op maandag krijgt Young Adults 2 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt aan een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op woensdag krijgt Young Adults 3 dansles van 19u tot 20u30 te Pius X. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald. Deze lessen staan ook open voor 20+! Deze les gaat enkel door wanneer er aan het begin van het dansseizoen voor zowel Advanced Class als Young Adults 3 telkens minimaal tien dansers inschreven. Indien dit aantal niet wordt behaald, zal Advcanced Class worden samengevoegd bij Young Adults 3. 
 • Op woensdag krijgt Young Adults Laarne dansles van 20u tot 21u te Laarne. In deze lessen wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. Deze lessen staan ook open voor 20+!

Voor de Adults, volwassenen vanaf 18 jaar, bieden wij twee mogelijkheden aan. In deze lessen wordt gewerkt aan conditie aan de hand van danschoreografieën:

 • Op vrijdag krijgt Adults dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt aan een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op woensdag krijgt Fit Dance dansles van 20u30 tot 21u30 te Pius X. Deze groep richt zich naar volwassenen die graag werken aan uithouding en het trainen van de corestability. Daarnaast worden eenvoudige choreografieën gedoceerd waarbij voornamelijk fun en cardio centraal staan.

Wedstrijdteams

Ons wedstrijdteams, J-Rev (12-16 jaar) en M-Rev (17+) nemen deel aan wedstrijden en optredens. Deze groepen krijgen les op dinsdag (M-Rev) en woensdag (J-Rev en M-Rev). Voor meer informatie kan u terecht bij ‘Wedstrijden‘.

Dancehall, Breakdance, Advanced Class

Wij bieden ook enkele danslessen aan waar wij een specifieke dansstijl doceren:   

 • Dancehall op donderdag 20u tot 21u30 te Bergenmeers. Deze groep richt zich naar +16-jarige dansers met danservaring. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. In deze groep worden Dancehall gedoceerd door Valerie Maene.
 • Breakdance krijgt dansles op donderdag van 18u tot 19u te Bergenmeers en is toegankelijk voor leden vanaf 9 jaar, niveau 1. In deze lessen wordt de basis streetdance en breakdance gedoceerd. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en er is individuele aandacht voor basis en techniek. Ook dansers met een hoger niveau zijn hier zeker welkom! 
 • Advanced Class. Op woensdag krijgt Advanced Class dansles van 18u tot 19u30 te Wonderwijs. Deze groep richt zich naar dansers 11-17 jaar met reeds enkele jaren (wedstrijd)ervaring. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. De groep richt zich naar dansers die zich qua niveau bevinden tussen Teens 3 en Young Adults 3. Deze les gaat enkel door wanneer er aan het begin van het dansseizoen voor zowel Advanced Class als Young Adults 3 telkens minimaal tien dansers inschreven. Indien dit aantal niet wordt behaald, zal Advanced Class worden samengevoegd bij Young Adults 3.