Aanbod

Uurrooster

Mini’s, Kiddies & Kids

Voor onze allerkleinsten, de Mini’s (1e, 2e en 3e kleuterklas), bieden wij op zaterdag danslessen aan te Bateas. In de danslessen voor Mini’s wordt er geen onderscheid gemaakt in niveau. In deze lessen leren de Mini’s aan de hand van toffe thema’s hun eerste danspasjes:

 • Op zaterdag krijgt Mini’s 1 (1e, 2e kleuterklas) dansles van 10u tot 11u te Bateas.
 • Op zaterdag krijgt Mini’s 2 (3e kleuterklas) dansles van 11u tot 12u te Bateas.

Voor de Kiddies, kinderen uit het 1e en 2e leerjaar, hebben wij twee mogelijkheden. In de danslessen Kiddies wordt er geen onderscheid gemaakt in niveau:

 • Op zaterdag krijgt Kiddies dansles van 9u tot 10u te Bateas. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Kiddies Laarne les van 11u tot 12u te Laarne. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.

Voor de Kids, kinderen tussen het 3e en het 5e leerjaar, hebben wij vier mogelijkheden:

 • Op woensdag krijgt Kids 1 dansles van 17u tot 18u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Kids 2 dansles van 13u30 tot 15u te Bateas. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op maandag krijgt Kids 3 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • !VOLZET! Op zaterdag krijgt Kids 1 Laarne dansles van 12u tot 13u te Laarne. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.

Teens, Young Adults, Adults

Voor de Teens, jongeren van het 6e leerjaar tot het 2e middelbaar, hebben wij vier mogelijkheden:

 • Op maandag krijgt Teens 1 dansles van 18u tot 19u30 te Bateas. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • !VOLZET! Op woensdag krijgt Teens 2 dansles van 18u30 tot 20u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • !VOLZET! Op vrijdag krijgt Teens 3 dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald.
 • Op zaterdag krijgt Kids 2/Teens Laarne dansles van 13u tot 14u te Laarne (vanaf 5e leerjaar). In deze lessen wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.

Voor de Young Adults, jongeren vanaf 14 jaar, bieden wij vier mogelijkheden aan. Enkele lessen staan ook open voor 20+:

 • Op maandag krijgt Young Adults 1 dansles van 19u30 tot 21u te Bateas. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op zaterdag krijgt Young Adults 2 dansles van 12u tot 13u30 te Bateas. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald.
 • Op woensdag krijgt Young Adults 3 dansles van 19u30 tot 21u te Bateas. In de lessen niveau 3 wordt aan een heel snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten perfect gekend zijn en worden niet meer herhaald. Deze lessen staan ook open voor 20+!
 • !VOLZET! Op zaterdag krijgt Young Adults 1 Laarne dansles van 14u tot 15u te Laarne. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • !NIEUW! Op zaterdag krijgt Young Adults 2 Laarne dansles van 15u tot 16u te Laarne. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie aangeleerd. De basis en techniek worden grondig herhaald. Deze lessen staan ook open voor 20+!

Voor de Adults, volwassenen vanaf 20 jaar, bieden wij twee mogelijkheden aan. In deze lessen wordt gewerkt aan conditie aan de hand van danschoreografieën:

 • Op vrijdag krijgt Adults 1 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 1 wordt op een rustig tempo lesgegeven en is er individuele aandacht voor basis en techniek.
 • Op maandag krijgt Adults 2 dansles van 19u30 tot 21u te Bergenmeers. In de lessen niveau 2 wordt op een sneller tempo lesgegeven en krijgen de dansers een moeilijkere choreografie. De basis en techniek worden grondig herhaald.

DCDR-Teams

Onze DCDR-teams (Dance Crew Dance-Revolution) nemen deel aan wedstrijden en optredens. Voor meer informatie kan u terecht bij ‘Wedstrijden‘.

Fusion, Intermediate Class, Advanced Class, Hiphop-Breakdance Boys, Jazz, Waacking

Wij bieden ook enkele danslessen aan waar wij een specifieke dansstijl doceren:   

 • Fusion krijgt dansles op woensdag van 18u30 tot 19u30 te Bateas en is toegankelijk voor leden vanaf 12 jaar, niveau 3. Deze les bestaat voornamelijk uit streetdance en invloeden vanuit moderne dans. Op deze manier worden twee totaal verschillende stijlen gecombineerd binnen eenzelfde choreografie.
 • Hiphop-Breakdance Boys krijgt dansles op woensdag van 17u30 tot 18u30 te Bateas en is toegankelijk voor leden vanaf 9 jaar, niveau 1. In deze lessen worden enkel jongens toegelaten en wordt de basis streetdance en breakdance gedoceerd. Er wordt op een rustig tempo lesgegeven en er is individuele aandacht voor basis en techniek. Ook dansers met een hoger niveau zijn hier zeker welkom!
 • Advanced Class. Op dinsdag krijgt Advanced Class dansles van 18u30 tot 19u30 te Bateas. Deze groep richt zich naar dansers 11-17 jaar met reeds enkele jaren (wedstrijd)ervaring. Er wordt aan een heel snel tempo en op erg hoog niveau lesgegeven. De groep richt zich naar dansers die zich qua niveau bevinden tussen Teens 3 en Young Adults 3.
 • !NIEUW! Intermediate Class. Op zaterdag krijgt de groep Intermedia Class (6e lj. – 2e mb.) dansles van 14u tot 15u30 te Bergenmeers. Deze groep bevindt zich qua leeftijd en niveau tussen niveau Teens 2 en Teens 3. In de les Intermediate Class wordt aan een snel tempo en een hoog niveau lesgegeven. Basis en techniek moeten gekend zijn en worden slechts sporadisch herhaald.
 • !NIEUW! Jazz. Op donderdag krijgt de groep Jazz (12+) dansles van 18u tot 19u30 te Bergenmeers. In de lessen Jazz zal gefocust worden op jazztechniek en jazzchoreografie. 
 • !NIEUW! Waacking. Op donderdag krijgen de groepen Waacking 1 (13-16 jaar) dansles van 19u30 tot 20u30 en Waacking 2 (17+) van 20u30 tot 21u45 te Bergenmeers. Waacking is een funkstijl die zijn oorsprong haalt uit de underground clubs van Los Angeles in de jaren ’70. Waacking onderscheidt zich voornamelijk door roterende armbewegingen, expressiviteit, vrijheid en muzikaliteit.