Dance-Revolution is op zoek naar danstalent!

Dance-Revolution is op zoek naar danstalent!
Ben je gemotiveerd om deel te nemen aan danswedstrijden en dansoptredens?
Kom dan zeker auditie doen bij onze DCDR-teams!
Hiervoor dien je je eerst in te schrijven via https://www.ledenbeheer.be/public/?club=404193(selecteer de auditie van DCDR of DCDR Junior via ‘Activiteiten’).

 

 

Praktische info:

– DCDR Junior: 11-15 jaar krijgt les op woensdag van 16.00u-17.30u in Sportcentrum Bateas
– DCDR: 16+ krijgt les op dinsdag van 19.30u-21.30u in Sportcentrum Bateas.
De auditie voor DCDR is op dinsdag 8 september, de auditie voor DCDR Junior is op woensdag 9 september.
De audities gaan door tijdens de gewone lesuren. Er wordt vooral gelet op uitstraling! Verder komen evt. ook nog coördinatieoefeningen en improvisatie aan bod maar hiervoor dien je niks voor te bereiden.

 

 

OPGELET: niet iedereen die deelneemt aan de audities zal geselecteerd worden. Toch is het op zich al een prestatie/ervaring om hieraan deel te nemen dus wees niet getreurd wanneer je er niet bij bent, maar wees trots op je durf en inzet die je getoond hebt.

OPGELET: wie deelneemt aan de DCDR-teams dient aanvullend een extra groep binnen de dansschool te volgen.

OPGELET: wie deelneemt aan de DCDR-teams dient verplicht aanwezig te zijn op het informatiemoment op dinsdag 15 (DCDR) en woensdag 16 (DCDR Junior) september tijdens de gewone lesuren.

OPGELET: wie deelneemt aan de DCDR-teams krijgt enkele aanvullende trainingen op zondagen (12u-14u) en dient verplicht de bijscholingen Dance-Revolution in the Mixx te volgen (inbegrepen in de prijs). Data van deze trainingen en bijscholingen worden doorgegeven tijdens het informatiemoment.