Dansweekend 2018

Op 2, 3 en 4 maart 2018 organiseren we voor de eerste keer een heus dansweekend! Tijdens dit weekend worden allerlei soorten dansactiviteiten, nevenactiviteiten en spelletjes gedaan, onder leiding van onze docenten en bestuursmedewerkers. Het dansweekend gaat door op de prachtige locatie ‘Verloren Bos’ in Lokeren, waar wij in een mooi kasteel kunnen overnachten.

 

Iedereen tussen 8 en 26 jaar is welkom om zich in te schrijven, de dansers worden immers ingedeeld in groepen volgens niveau en leeftijd. Ook niet-leden zijn welkom tijdens dit weekend.

 

Dansers worden vrijdagavond 2 maart 2018 tussen 17u en 19u verwacht in Lokeren (het exacte uur wordt doorgegeven na de indeling in groepen) en kunnen op zondagnamiddag om 16u terug afgehaald worden.

 

De kostprijs voor het dansweekend bedraagt € 100. Hierbij voorzien wij twee overnachtingen in het kasteel, alle (dans)activiteiten en alle maaltijden (ontbijt, lunch en avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag).

 

Meer informatie betreffende de invulling van het weekend en een lijst met wat je moet meebrengen, krijg je later per e-mail na de inschrijving.

 

Inschrijven kan via mail naar info@dance-revolution.be kan je tot ten laatste 17 februari 2018 inschrijven voor het dansweekend.

 

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij om zeker te zijn van je plaats!

 

Vele dansgroetjes en hopelijk tot dan!