Dansweekend 8-10 mei

Op 8, 9 en 10 mei 2020 organiseren we opnieuw een heus dansweekend! Tijdens dit weekend worden allerlei soorten dansactiviteiten, nevenactiviteiten en spelletjes gedaan, onder leiding van onze docenten en bestuur medewerkers.

 

Het dansweekend gaat door in de jeugdverblijven Hoogland-De Wingerd-De Beuk te Lokeren (Oude Heerweg 109, 9160 Lokeren).
Iedereen tussen 8 en 26 jaar is welkom om zich in te schrijven, de dansers worden immers ingedeeld in groepen volgens niveau en leeftijd. Ook niet-leden zijn welkom tijdens dit weekend.

 

Dansers worden vrijdagavond 8 mei 2020 tussen 17u en 19u verwacht in Lokeren (het exacte uur wordt doorgegeven na de indeling in groepen) en kunnen op zondagnamiddag om 16u terug afgehaald worden.

 

De kostprijs voor het dansweekend bedraagt € 100. Hierbij voorzien wij twee overnachtingen in het jeugdverblijf, (dans)activiteiten en alle maaltijden (ontbijt, lunch en avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag).

 

Meer informatie betreffende de invulling van het weekend en een lijst met wat je moet meebrengen, krijg je later per e-mail na de inschrijving.

 

Inschrijven voor het dansweekend kan vanaf 16 december 2019 via het inschrijvingsformulier op onze website: www.dance-revolution.be/inschrijven.

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij om zeker te zijn van je plaats!