Ellen

Docent

Al van kleins af aan had Ellen de dansmicrobe te pakken. In 2010 leerde ze Dance-Revolution kennen. Op 10-jarige leeftijd maakte ze kennis met de stijlen hiphop en streetdance en al snel werd duidelijk dat dansen haar passie is, en Dance-Revolution werd haar tweede thuis.

 

 

Bij de dansvloer ligt, naast haar job als jeugddienstmedewerker, Ellen haar hart. Dat uitte zich vroeger ook al in het dansen van wedstrijden. Eerst in teamverband, in de toenmalige wedstrijdgroep van musical, en nadien ook in duo en als solo. Daar kwam Ellen voor het eerst in aanraking met het maken van eigen dansjes. Dat was zeker een uitdaging, maar ook hierin kon ze haar passie voor dans kwijt. Dit alles zorgde ervoor dat Ellen dolgraag les wou beginnen geven.

 

 

Met haar ervaring in de hiphop, streetdance, musical-dance, fusion en jazz én met haar achtergrond als pedagogisch coach hoopt Ellen haar passie voor dansen door te geven en kinderen en jongeren op hun eigen tempo en met behoud van hun eigenheid te laten ontwikkelen in een aangename en sfeervolle leeromgeving. Dit jaar doceert Ellen de groepen Teens 1 en Young Adults Laarne.