Ellen

Docent

Al van kleins af aan had Ellen de dansmicrobe te pakken. Ze was namelijk altijd de eerste die op feestjes op de dansvloer stond. Toen ze besloot om hierin verder te gaan, verliep de zoektocht naar een goede dansschool wat moeizaam, tot ze in 2010 Dance-Revolution leerde kennen. Op 10-jarige leeftijd maakte ze kennis met de stijlen hiphop en streetdance en al snel werd duidelijk dat dansen haar passie is, en Dance-Revolution werd haar tweede thuis.

 

Omdat ze deze passie verder wou doorzetten besloot ze zich in de toenmalige wedstrijdgroep van musical aan te sluiten. Voor de 12-jarige Ellen was dat niet genoeg, want ze wou dolgraag meer wedstrijden dansen en sloot zich dan ook aan bij DCDR-Teens, waar ze zichzelf zag groeien als danseres. Toch wou ze nog meer uitdaging, dus besloot ze ook in duo wedstrijd te dansen. Daar kwam ze voor het eerst in aanraking met het maken van eigen dansjes. Alsof dat nog niet genoeg was, wou ze ook eens een wedstrijd improvisatie solo uitproberen. Ook hierin kon ze haar  passie voor dans kwijt. 

 

Met haar ervaring in hiphop, streetdance, musical-dance, fusion en jazz én met haar achtergrond in de Pedagogie van het Jonge Kind hoopt Ellen haar passie voor dansen door te geven en de kinderen op hun eigen tempo te laten ontwikkelen in een aangename en leerrijke sfeer. Dit jaar doceert Ellen de Mini’s 1 en 2.