Shannon

Docent

Op zevenjarige leeftijd zette Shannon haar eerste dansmoves neer en dat in Dansschool Dance-Revolution. Tot op heden danst zij nog steeds, waarbij haar favoriete dansstijl Dancehall is. In 2015 maakte Shannon van dans meer dan alleen een hobby en sloot ze zich aan bij de dansschool als dansleraar. Dansles geven doet ze heel graag en ze gaf reeds les aan verschillende groepen en leeftijden.

 

Dansen is voor haar een enorme uitlaatklep om alles even te vergeten, te ontspannen en volledig in op te gaan. Vroeger deed Shannon zelf wedstrijddans, maar wegens tijdsgebrek en haar passie voor het dansles geven, doet ze dit niet meer.

 

Echter ligt haar interesse in dans en wedstrijddans nog steeds zeer hoog. Zo heeft Shannon extra opleidingen gevolgd om zich te verdiepen in het lesgeven en heeft ze een diploma Inititator Urban Dance weten te bemachtigen. Daarnaast startte ze reeds aan de opleiding tot Instructeur B Urban Dance om haar te verdiepen in het coachen van een wedstrijdteam. Shannon ondersteunt het wedstrijdteam van de dansschool reeds sinds 2019 en neemt het team volledig onder haar vleugels om hen te coachen sinds 2022.

 

Naast het dansen behaalde  Shannon een Master in de Criminologische Wetenschappen en vervolgens ook een Master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Vanaf 2024 gaat ze aan de slag als advocaat.