Shannon

Docent

Shannon danst al sinds haar zeven jaar. Ze danst nog steeds zelf, maar maakte er sinds 2015 meer van dan alleen een hobby. Dansles geven doet ze heel graag en ze gaf reeds aan verschillende groepen les. Zo begon ze ooit met Kids 1 en Teens 2 en daarnaast gaf ze ook les aan Kids 1 Laarne. Nu geeft ze dansles aan de Young Adults Laarne en coacht ze het wedstrijdteam.

 

Dansen is voor haar een enorme uitlaatklep om alles even te vergeten en op te gaan in de dans. Vroeger deed Shannon zelf wedstrijddans, maar wegens tijdgebrek en het lesgeven doet ze dit niet meer.

 

De interesse in dans ligt hoog. Zo heeft Shannon extra opleidingen gevolgd om zich te verdiepen in het lesgeven en heeft ze een diploma Initiator Urban Dance. Daarnaast startte ze reeds aan de opleiding tot Instructeur B Urban Dance om meer te weten te komen over het goed en correct coachen van een wedstrijdteam. Naast het dansen, gaat Shannon naar de Universiteit Gent. Ze behaalde reeds een Master in de Criminologische Wetenschappen en studeert nu verder om een Master Rechten te behalen.