Shannon van der Heyden

Docent

Shannon Van der Heyden danst al sinds haar zeven jaar. Ze danst nog steeds zelf, maar heeft er sinds 2015 meer van gemaakt dan alleen een hobby. Dansles geven doet ze heel graag en ze heeft reeds aan verschillende groepen les gegeven. Zo begon ze ooit met Kids 1 en Teens 2 en daarnaast gaf ze ook Kids 1 Laarne. Nu geeft ze danslessen aan Adults 1, Teens Laarne, Young Adults Laarne, alsook ons wedstrijdteam DCDR-Junior.

 

 

Dansen is voor haar een enorme uitlaatklep om alles even te vergeten en op te gaan in de dans. Vroeger deed Shannon zelf wedstrijddans, maar wegens tijdgebrek en het lesgeven doet ze dit niet meer.

 

 

De interesse in dans ligt hoog. Zo heeft Shannon extra opleidingen gevolgd om zich te verdiepen in het lesgeven en heeft ze een diploma Initiator Urban Dance. Daarnaast startte ze reeds aan de opleiding tot Instructeur B Urban Dance om meer te weten te komen over het goed en correct coachen van een wedstrijdteam. Naast het dansen, gaat Shannon naar de Universiteit Gent en volgt de opleiding Criminologische Wetenschappen.