Ticketverkoop dansshow 09/12/2018

Tijdens twee heuse shows in Capitole Gent op 23 februari 2019 zal u kunnen bewonderen wat uw dochter/zoon aanleerde tijdens de danslessen. We voorzien een middagvoorstelling (deuren openen om 14u, start show om 14u30) en een avondvoorstelling (deuren openen om 18u, start show om 18u30). Op de ticketverkoop kan u tickets aankopen voor beide shows.

 

 

De ticketverkoop voor de dansshows gaat dit jaar door op zondag 9 december 2018 in Jeugd- en Gemeenschapscentrum (JGC) Destelbergen, Koedreef 7, 9070 Destelbergen, van 14u tot 17u. De deuren zullen openen om 12u30, waarna wij opnieuw zullen werken met volgnummers voor de namiddag- en avondvoorstelling, alsook voor parterre en balkon. Voor 12u30 worden geen volgnummers uitgedeeld. U dient vooraf een keuze te maken of u tickets wenst voor parterre of balkon. U kunt ook twee volgnummers nemen indien u beide shows wenst te zien. Mogen wij u vragen het volgnummersysteem te controleren en pas aan te schuiven wanneer uw nummer bijna aan de beurt is. Volgnummers zullen worden omgeroepen. U kan intussen rustig iets drinken. Wij zullen er alles aan doen om deze middag vlot te laten verlopen, alvast bedankt voor jullie begrip.

Enkel op bovenstaande datum kan u ter plaatse uw tickets bestellen en de betaling cash of met bancontact-app betalen. Uitzonderlijk zal betaling met bancontact (kaart) mogelijk zijn. We streven ernaar zoveel mogelijk betalingen te ontvangen via de bancontact-app om de dag vlotter te laten verlopen. Wij houden geen plaatsen vrij zonder betaling.

 

 

Vanaf zaterdag 15 december 2018 kan u tickets bestellen via mail naar info@dance-revolution.be. De betaling gebeurt via overschrijving op rekeningnummer BE24 1430 9226 0138 met als mededeling het aantal kaarten voor volwassenen en/of kinderen en de naam van de danser, zodat wij weten voor wie de kaarten bestemd zijn. De betaling dient te gebeuren binnen 48 uur na bevestigingsmail. Wij bezorgen de kaarten in de les. Bestelde en betaalde kaarten kunnen onder geen enkele voorwaarde teruggenomen, ingeruild of terugbetaald worden.

 

 

Opgelet: De plaatsen zijn genummerd. Als u wenst samen te zitten, zorg dan dat u vooraf weet hoeveel kaarten u wenst. Achteraf iemand toevoegen is onmogelijk, zelfs al is dat nog binnen het uur (de verkoop gaat snel).

 

 

Belangrijk voor de ouders van Mini’s 1 (zaterdag 10u-11u Bateas), Mini’s 2 (zaterdag 11u-12u Bateas), Mini’s Laarne (woensdag 14u-15u Laarne) én Kiddies 1 (zaterdag 9u-10u Bateas): deze groepen zullen slechts in één van beide shows dansen. Gelieve hiermee rekening te houden tijdens het bestellen van uw tickets. Mini’s 2 en Mini’s Laarne zullen enkel dansen tijdens de middagvoorstelling, Mini’s 1 en Kiddies 1 zullen enkel dansen tijdens de avondvoorstelling.

 

De prijzen zijn hetzelfde als voorgaande jaren, namelijk €16 voor volwassenen, €9 voor kinderen van 4 jaar t.e.m. 11 jaar en gratis voor kinderen < 4 jaar.